FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka.

A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között a karbon és a titánium is- helyet kapott az új modellek tervezésénél, így a keretek a magas strapabíróság mellett még könnyebbek és kényelmesebbek lettek.

A formavilág természetesen messzemenően tükrözi az olasz design kultúrát, a keretek különböző részletein felbukkan a brand ikonikus jelképe, a sas szárny sziluett.

A több mint 30 éves múltra visszatekintő márka előszeretettel nyúl vissza egy-egy meghatározó korszakhoz, a vintage kultúrjegyek sok szemüvegmodellnek markáns arculatot kölcsönöznek.

Az egyedi, kiemelkedő darabok mellett széles választékban kínál sportosabb kereteket is a Police, melyek hangsúlyosan a leginnovatívabb gyártástechnológiával, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek.

A női kollekcióban ismét hódítanak a glitteres, csillogó, gumihatású bevonatok, a pillangószárny formájú frontrészek, vagy a szárny sziluettű szárak.

 A kötelező alapszínek mellett, ügyesen bántak a tervezők a különböző camouflage mintákkal, a fém díszberakásokkal, vagy a víztiszta acetáttal is.