FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

POLICE napszemüvegek 2018

Megérkezett a teljes 2018 Police napszemüveg kollekció!

Nem véletlen az idei Quite Rebels szlogen, egy igazi, divattrendek felett átívelő, kötöttségektől mentes, a márka identitását szem előtt tartó paletta született. Finoman lázad minden sablon ellen, az egyszerű klasszikus formákon is jó ízléssel csavar egy kicsit, pont annyira, hogy egy jellegzetes Police keretet kapjunk.

Kiemelt figyelmet szenteltek idén a női napszemüvegekre, a könnyű utcai viseletek mellett igazi feketeöves díva modellek születtek. A magas minőségű anyaghasználatnak köszönhetően az ultrakönnyű keretek, igen magas strapabíróságnak örvendenek, minden szemüvegünk első osztályú alapanyagból Olaszországban készül.

A teljes kollekció elérhető raktárkészletről, azonnali szállítással, részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!