FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

POLICE 2017 optikai kollekció

A legfrissebb női paletta még színesebb és merészebb, mint valaha. A napszemüvegek után az optikai kereteken is észrevehető Enrico Furlan, a márka új kreatív igazgatójának az arculat markáns frissítéséért tett erőfeszítései.

A márka -a női kollekció tekintetében -új identitása merészen kombinálja a feminin, túlméretes formákat a különböző tulajdonságú anyagokkal és a különleges színekkel.

VPL501 col. 700Y

A ”Savage” kollekció motívumait hordozza magán, úgymint a szokatlanul színezett acetát betétet az fényes fekete frontrészen és a virágmintás nyomatot a szárakon. Az utóbbiak igazán finoman hozzák a nőies jegyeket a diszkrét szárnyhatású formatervvel, ami természetesen a legendás Police sas motívumra emlékeztet minket.

VPL506 col. 6R9

A kifinomult, minimalista ”Goldeneye” kollekció kimagaslik a szokatlan teknőspáncél mintázatú, prémium acetát kereteivel. Karcsú, különleges fémötvözetű szárakkal tiszteleg a kortárs divat eszközeivel a legendás, régi Police modellek előtt.

A férfi kollekció idén hangsúlyosan merítkezik a több mint három évtizedes, ikonikus lifestyle márkára leginkább jellemző motívumokból. Autentikus, merész, olasz stílusú, városi ihletésű. A napszemüvegre jellemző elkülönült termékcsaládok idén már az optikai kollekcióban is bemutatkoznak.

VPL469 col. 568Y Blackbird 7

Heritage Urban kollekció

A márka régmúlt, feledhetetlen fazonjai nagy tisztelettel újraértelmezve, kiemelkedő figyelmet szentelve a részleteknek.

Az örök klasszikus modell kiemelkedik a rugalmas, mégis elnyűhetetlen száraival, amit igényes fém szárny motívumok díszítenek.

VPL471 col. TA8  Edge

Heritage Sport kollekció

A legkönnyebb, sportos fazonú kollekció (mindössze 9gram). Ultra könnyű, flexibilis, formázható szárak, puha, gumírozott szárvégekkel. Kéttónusú, puha tapintású frontrész kel életre a semleges színekkel kombinált vad színárnyalatoktól, úgymint a narancsszín vagy a lime zöld.