FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

LOZZA napszemüvegek 2017

A 2017-es nyári kollekcióval tovább folytatódik Olaszország legrégebbi szemüveggyártó vállalatának története, mely töretlenül ível a régmúlt klasszikusaitól egészen napjainkig. Az idei paletta jó ízléssel nyúl vissza a márka arculatát meghatározó ikonikus darabokhoz, a stílus továbbra is kifinomult és arisztokratikus. A felhasznált minőségi anyagok, a precíz kidolgozottság és a márka több mint 100 évre visszanyúló múltjából építkező Lozza ismét kortalan fazonokkal örvendezteti meg a klasszikus olasz stílus iránt elkötelezett ínyenceket.

A kollekció természetes, meleg tónusú színekkel operál, a legjobb minőségű olasz acetát felhasználásával. Gyakran feltűnő részlet a márka új, öt horizontális vonalból álló ikonikus stílusjegye.

SL2279 col. 568X

Exkluzív, gyapjúszövet mintás acetát frontrész határozza meg a karaktert, a fémötvözet grafit szürke színezetet kapott. Flexibilis, rugós szárak és finoman átmenetes lencse növeli a komfortot.

SL4133 col. 6YZ

A legutóbbi divat szerinti unisex viselet, gyönyörű, áttetsző, mogyoróbarna színben. A kerek frontrészt vékony hidak kötik össze, az acetát és fém csavarok nélkül kapcsolódik egymáshoz.

SL2281 col. 579X

Aviátor modell az acetát és fém különleges ötvözetében. Nagyméretű, csepp formájú, átmenetes színezetű lencsék, szafari ihletésű mini oldal shilddel. A szaru mintás acetát kidolgozottsága mesteri.

SL4129 col. 6S8

Igazi Dolce Vita stílus, phantos fazon a múltból. Legendás, teljesen áttetsző Pure Crystal acetát fokozza a teljesen sík lencse hatását, mely egyedülálló módon extra tükröződésmentes réteggel bevont.

SL4130 col. 6XE

Nőiesség és elegancia jár kéz a kézben az új macskaszem fazonú modell esetében. Az exkluzív Mazzucchelli acetát elképesztő módon hozza vissza a borostyánkő sejtelmességét.