FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

FURLA 2017 napszemüveg kollekció

A legújabb napszemüveg kollekció a kortárs divat illetve a márka által képviselt olasz stílus és elegancia vidám kivonata. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a színek szokatlan variációinak gyümölcseként idén is maradandót alkotott az elismert tervezőcsapat. Az innovatív anyagoknak, az acetát és fémötvözet kreatív felhasználásának köszönhetően a pehelysúlyú keretek mit sem vesztettek a minőségükből és attraktivitásukból.

SFU049 col. 8FE

Különlegesen kifinomult modell. A vékony, arannyal futtatott keretben különleges duál struktúrájú lencsék helyezkednek el. Színezetük a kék két különböző árnyalatából áll, melyeket egy vékony profil választ el egymástól. A színezetnek köszönhetően viselhetjük az utcán és beltérben egyaránt.

SFU034 col. 9FD

Valószínűleg az idei kollekció best seller modellje lesz, már most óriási a kereslet az extrém fazonú modell iránt. A kerek frontrész és a filigrán szárak harmóniája ékes példái az acetát és fémötvözet művészi párosításának. A szárakat exkluzív, pink, lila és átlátszó, apró kockák díszítik. A feltűnő minőség nem véletlen, az alapanyag acetát a 1849-óta létező Mazzucchelli manufaktúra keze munkáját dícséri.

SFU035 col. 1G5

Mesterien illeszkednek a szárak a frontrészhez ennél a finoman szögletes fazonú keretnél, az íves felső vonalat arany színezetű fémötvözet alkotja. A vakító fehér acetátot elegáns áttetsző felület váltja, mely átmenetes aranyfüst lencsét ölel magába.

SFU050 col. 300Y

Túlméretes aviátor stílusú napszemüveg, aranyszínű fémötvözetből, mely a kortárs divat jegyeit viseli magán. Teljesen sík lencse, átmenetes színezés, exkluzív Mazzucchelli nyomatok a szárakon.