FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

CHOPARD 2017 napszemüveg kollekció

A megkérdőjelezhetetlen olasz dizájn és a svájci luxus ékszerek házasságából született Chopard kollekció idén is kegytárggyá magasztalja a mások által egyszerű kiegészítőnek szánt kereteket. Könnyű elveszni az aprólékos figyelemmel és élvonalbeli technológiai színvonalon gyártott részlet gazdag kidolgozású keretek egyedi díszítéseiben, pláne ha mindből árad a választékos elegancia és a példátlan minőség.

A kollekció megalkotásánál természetesen a Chopard aktuális ékszer és óra kreáció ikonikus motívumai biztosították az alapot a dizájn csapatnak. Magukon viselik az IMPERIALE FLOWER, HAPPY SPORT, HAPPY DIAMONDS, IMPERIALE HINGE, HIGH JEWELLERY fantázianevű női ékszercsaládok és a CLASSIC L.U.C., CLASSIC ACCESSORIES, CLASSIC RACING férfi kiegészítő és óra család meghatározó jegyeit.

Az IMPERIALE FLOWER széria kifejezetten a nőiességet hangsúlyozó stílusjegyekkel operál, dekoratív mintái virágszirmot idéznek. Minden kristály és ametiszt kő kézzel illesztett.(Chopard SCH210)

A kifejezetten ékszernek készült keretek palettáját gazdagítja a Chopard RAINBOW szemüveg kollekciója. A vörös szőnyegre teremtett HIGH JEWELLERY család nem bánik szégyenlősen a színekkel. Szikrázó kristályok alkotta szivárvány motívum, tradicionális kézi illesztéssel, azoknak a nőknek akik nem félnek kiemelkedni a tömegből.(Chopard SCH211)

 

Időtlen elegancia napjaink sportos férfijának.  A klasszikus fazonokat naprakész, modern formákkal kombinálva, szigorúan kézi megmunkálással előállítva készülnek a Chopard férfi napszemüvegei. Tikfa, bőr, karbon és üvegszál, mind-mind a lehető legnagyobb gonddal kiválasztott magas minőségű összetevő, mely a kiemelkedő esztétikum mellett, kifejezetten komfortos hordhatóságot biztosít.

Az igazán sportos modelleket a Mille Miglia plakettel ellátott klasszikus motorsport előtt tisztelgő széria képviseli.