FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

Lozza optikai kollekció 2016/17

Rafinált és arisztokratikus ívek, kifogástalan anyagösszetétel, finom tónusú színkombinációk, na meg a több mint száz évre visszanyúló szemüveggyártásban szerzett tapasztalat, valószínűleg ez teszi páratlanná  olaszország legrégebbi keretgyátójának idei optikai kollekcióját is. A brand hagyományosan nagy hangsúlyt fektet a történetük során ikonikussá vált modellek újraértelmezésére, emellet idén jó ízléssel merítkezett az Art Deco és a Dandy stílusirányzatokból is. Újdonság idén az öt horizontális vonal mely a frontrészről indulva a szárakra fut át, masszív fémötvözetként beágyazódva az itália földjén előállított, minőségi acetát keretbe.

Lozza D'ANNUNZIO (VL4105_APA)

Tökéletes Art Deco behatás teszi karakteressé a matt fekete, enyhén szögletes fazonot. Öt ponton kapcsolódő zsanérokkal a veretes minősget képviseli.

Lozza CASSOLA (VL4098_7TW)

Ez a phantos fazon a márka "Legend" családjába tartozik. Exkluzív dupla hidas kialakítása, a horizontális vonalakból induló szár mind mind hozzájárul hogy a letisztult keretnek különös kisugárzást kölcsönözzön. A boldog békeidőkbeli teknőspáncél mintázatot kellemes halványkék átmenet dobja fel. 

Lozza GINZBURG (VL4107_AT5)

A filigrán női fazont a magas minőségű acetát szárbelső kelti igazán életre, mely a márvány és üveggyöngy színjátékával sziporkázik.