FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

FURLA 2016/17 optikai kollekció

Világszerte a stílus és a kortárs divat szinonimájaként ismert Furla jó érzékkel prezentálja idén is a tökéletes olasz életérzést. A sikkes, urbánus keretek mintázataiban visszaköszönnek a híres táska kollekció vezérmotívumai. Fémötvözet erősítések, bőr berakások, áttetsző foltok és élénk színek meglepő és elegáns kombinációja jellemzi a főleg acetát keretekből álló friss palettát.

FURLA (VFU004_9DL)

Galambszürke, áttetsző hatású frontrész, filigrán szárakkal, melyeket szolidan kihangsúlyoznak a lime zöldre színezett szárvégek és a sármos bőrdíszítés a logo felett. A gyönyörű bőrbesütés büszkén hirdeti a márka évtizedes hagyományokra visszatekintő díszműves múltját.

FURLA (VU4992_743)

A szárak vonalát követő jellegzetes fémbetét ismerős lehet a FURLA "Cherie" táskakollekciójából, mely kellemesen kihangsúlyozza a keret szokatlan formáját. Példás ízlésre vall a teknőspáncél minta kombinálása a FURLA védjegyének számító púder szín betéttel.