FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

2016/17 POLICE optikai kollekció

Az új kollekció az innovatív technológia, az ultrakönnyű anyagok és a retro futurisztikus stílus tökéletes kombinációja. A felhasznált, szinte pehelysúlyú fémötvözet és acetát alapanyagok remek alapot biztosítanak a modern, urbánus környezetbe álmodott keretekhez.

POLICE SHOT2  (VPL288_AG5)

Érdemes figyelni a patikamérlegen adagolt, ravasz díszítésekre- legyen az egy szövetminta, vagy egy ügyesen kiválasztott szín betét- melyek a klasszikus formáknak egyedi, a frissesség erejével ható külsőt kölcsönöznek, így téve a legendás modelleket újra izgalmassá.

POLICE (VPL198_8UE)