FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

CHOPARD 2016/17 optikai kollekció

Luxus, pompa és kreativitás: ezek a kulcsszavak a Chopard legújabb optikai kollekciójához, ami idén is ezer szállal kötődik a márka aktuális ékszer és óra kreációihoz.

A kristályokat, féldrágaköveket, a karbon, titánium, nemes fa és természetesen a legjobb minőségű acetát alapanyagokat, díszítőelemeket kínos gonddal, hagyományosan Olaszországban illesztik össze.

Minden egyes darab egyben tisztelgés is a tradicionális, aprólékosan precíz ékszerész mesterség előtt.

IMPERIALE FLOWER (VCH199_T92)

Kecses acetát keret, enyhén kerek, áttetsző frontrésszel. A kontraszt a galvanizált fémötvözet részletek és a színezett zománcrétegek között egészen egyedülálló. A kődíszítés az Imaperiale Flowers ékszerkollekcióból köszön vissza.

L’HEURE DU DIAMANT (VCH201S V56)

Gyöngyházfényű frontrész, aranybevonatú szárak, melyeket kézi berakásos kristállyal díszítettek. Drágakövek garmadája által válik a luxus kategória zászlóvivőjévé, úgymint zafír, ametiszt és topáz.

A férfi kollekció idén is erősen motorsport ihletésű, tervezői a legendás Monaco Grand Prix verseny előtt hajtanak főt, melynek a márka már 12 éve főszponzora.