FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

Chopard 2016 napszemüveg kollekció

A 2016-os Chopard napszemüveg kollekciója tökéletes elegye a hagyományos kézműves értékeknek és az innovatí v technológiai újdonságoknak. Az időtlen eleganciát megtestesítő márka keretei a svájci ékszer és óragyártó manufaktúra aktuális modelljeinek stílusjegyeit hordozzák magukon. A felhasznált anyagok minősége a piacon elérhető legjobb, legyen az rozsdamentes, szálcsiszolt fémötvözet, titánium, karbon, nemes fa vagy szaru.

SCHA183_700F

A női kollekció egyre letisztultabb, mindemellett megmaradt a Chopard kedvelőinek oly kedves, markáns díszítettség, az ékszerkészítésre jellemző magas technikai színvonalon és esztétikusan tálalva. Az aktuális ékszerkollekció minden jellegzetes dísze visszaköszön az idei napszemüvegeken is.

SCHB24S_301G

A férfi kollekciót a tökéletes úriemberek számára készítették. A klasszikus motorsport stílusjegyeit felvonultató Mille Miglia kollekció nem csak esztétikailag, hanem technikailag is a felső kategóriát képviseli. Polarizált illetve a belső oldalon egy tükröződésmentes anti-reflex réteggel ellátott lencsével szereltek minden darabot. A motorsportra jellemző díszek és tipográfiák mellett, a 2016-os óra kollekció vezérmotívumai is fontos szerephez jutottak a férfi napszemüveg modellek tervezésénél.

SCHB31_383P

SCHB36V_8FCP