FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

FURLA sun 2016

A kollekció egy igazi időutazás a kortalan klasszikusoktól egészen a kortárs olasz design inspirálta trendteremtő fazonokig. A dinamikus, céltudatos és kozmopolita hölgyeknek dedikált legfrissebb FURLA paletta, az egyszerű kiegészítőként aposztrofált napszemüveget egy nélkülözhetetlen tárggyá nemesíti, mely tökéletesíti a modern, sikkes városi hölgyek megjelenését. A kollekció bázisát továbbra is a tipikusan olasz, grandiózus méretű, ördögien ravasz szín összeállítású napszemüvegek alkotják. Az acetát és fémötvözet mesteri kombinációjából, igazi trendkiller macskaszemformák, pillangó ihlette keretek és klasszikus kerek formák színesítik az idei nyarat.

 

MIRANDA SU4960

Az idei kollekció egyik kulcsmodellje, ez az elképesztő macskaszem forma. Két különböző anyag és két különböző forma találkozik egyetlen frontrészben, így alkotva egy vadonatúj három dimenziós frontrészt.

 

 

JASMINE SU4958

A FURLA Jasmine modellje tökéletes esszenciája a nyári kollekciónak. Az időtlen eleganciát sugárzó klasszikus teknőc mintát üdítő frissességgel pezsdítik az áttetsző indigó szín betétek és lencsék.