FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

POLICE Women’s 2016

A legutóbbi trendek és gyártástechnológiai újdonságok alapján a POLICE női kollekcióját a magabiztos hölgyek számára tervezték, stílusjegyei a feltűnő, magabiztos egyéniségre reflektálnak. Lehet akár macskaszem szerű vagy enyhén szögletes formájú, tökéletes összhangot alkotnak az ultra könnyű keretek, a színek széles palettájával. Az igazán élénk, vörös és zöld árnyalatokon át egészen a klasszikus fekete és barna színkombinációkig, minden típus öltöztet. A jellegzetes POLICE sas motívum által -mely a márka múltja előtt tisztelegve díszíti a kollekciót- válik minden egyes napszemüveg kivételes kiegészítővé.

GLORY 3   S8977 Minimal design, olasz elegancia, pasztell színvarázs

 

 

 

 

 

OFFSTAGE 2   SPL151 Ultrakönnyű, eklektikus stílusú acetát keret.

 

MOMENTUM2  S8950   Duplahidas, macskaszem formájú frontrész, egy ujraértelmezett klasszikus a múltból.