FURLA vista FW 2018/19

Természetes elegancia itatja át a hol lineáris vonalvezetésű, hol érzéki íveket vető FURLA optikai kollekció modelljeit. Az erős színkontrasztok, a legszebb tisztaságú, Mazzucchelli manufaktúra által csiszolt acetát teli és áttetsző váltakozásai magasra pozícionálják a kortárs olasz divat meghatározó márkájának legfrissebb optikai keret palettáját is. A... Tovább »

Megérkezett a POLICE szemüvegek legfrissebb optikai kollekciója!

A tavalyi ráncfelvarrás után tovább erősíti az új lázadó, kozmopolita, modern identitását a széles körben kedvelt, olasz márka. A férfi paletta kiemelkedően fejlődött a hi tech megoldások terén. Az iparág összes élvonalbeli alapanyaga -többek között... Tovább »

Raktárkészleten a CONVERSE új optikai kollekciója!

A DeRigo designer csapata egy nagyon mély gyökerekkel rendelkező, világszerte ismert márkát kapott idén,... Tovább »

Chopard optikai keretek 2018

Nincs új a nap alatt! Vannak ugyanis értékek, amik jó ha nem változnak. A Chopard legújabb optikai kollekcióját... Tovább »

Megérkezetek a 2018-as ellenállhatatlan FURLA napszemüvegek!

Nem kell senkinek bemutatni, hogy milyen ördögi játékra képes a lágy pasztellszínekkel a rafinált ízig-vérig olasz tervezőgárda egy-egy FURLA kollekció megalkotásánál. Idén sincs ez másképp. A legelképzelhetetlenebb színkombinációkban kel új életre a... Tovább »

POLICE sun 2016

Büszkén mutatjuk be a premium lifestyle márkánk 2016-os napszemüveg kollekcióját. A kortárs divat stílusjegyeivel megfűszerezve, mégis tisztelegve a 30 éves múlt előtt, ismét ikonikus szemüvegek készültek a POLICE műhelyében.

A városi életforma által inspirált kollekciót a hagyományosan népszerű, kötelező darabok mellett, kortárs design formavilág és az anyagok színekkel való merész kombinációja jellemzi.

Igazi újítóként már a tervezési folyamat során törekedtek arra, hogy ismét előremutató kollekcióval rukkoljanak elő a napszemüveg piacon. Nagy hangsúlyt fektettek a finom részletekre, melynek során ultrakönnyű formában születtek meg a legfrissebb trendek szerinti ovális formák, a dupla hidas frontrészek és a vintage ihletésű klasszikus darabok a múltból.

A basic színárnyalatú darabok mellett, idén is hódítanak a színes és tükrös bevonatú lencsék, a legütősebb pedig a 2015-ben debütált, idén új színárnyalatokban megjelenő POLICE dou lencsés, Neymar Jr.  a márka nemzetközi nagykövete által fémjelzett sikermodell.

RIVAL 3 S8954

Fémötvözetből készült, duo lencsével szerelt ultrakönnyű modell, mely tökéletesen illusztrálja a kortárs design merítkezését a múlt sikerdarabjaiból.

 

NEYMAR JR. S1948

Innovatív, markáns, könnyű acetát keret, duo lencsével, a POLICE nemzetközi nagykövete, Neymar Jr. által fémjelzett modell.

 

RIVAL 9 SPL156

Pehelysúlyú, vintage ihletésű modell. Kézzel szálcsiszolt fémötvözet keret, melyet finoman tükröződő lencsékkel szereltek.