“...kizárólag magas technológiai színvonalon gyártott, kiváló anyagösszetételű,
hagyományosan jó hírű optikai kereteket és napszemüvegeket forgalmazzunk.”

A Laurentes Optikát 1996-ban a Laurentes Kft. – a GAS ruházati termékek hivatalos magyarországi forgalmazójának – új ágazataként alapítottuk.

Nagykereskedésünk a kezdetektől fogva az olasz divatvilág legnagyobb szemüveg gyártói közé tartozó De Rigo csoport márkáit forgalmazza Magyarországon.

Kiemelt márkánk:

Police, mely piacvezető mind a hagyományos és az extrém keretek között, modelljei a 80-as évek óta egyet jelentenek az olasz innovatív designnal. A De Rigo csoport saját márkájának nagyköveteiként nem kisebb hírességek tették le voksukat a Police mellett, mint Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas és a márka jelenlegi arca Neymar Jr.

Itália legöregebb szemüveggyártó manufaktúrája az immáron 138 éves múltra visszatekintő Lozza ízig vérig olasz gyökerű márka. Az elmúlt évszázadban jó néhány legendás modell született a brand égisze alatt. Napjainkban, mikor előszeretettel inspirálódunk a régmúlt jellegzetes viseleteiből, hatalmas kincs a több mint száz évre visszanyúló technikai tudás, anyagismeret és gazdag design gyűjtemény, amit generációk óta ápol a cég. A kortárs divatra kellő mértékkel reflektálnak, a hangsúlyt a kortalan formákra és fajsúlyos minőségre helyezik, méltóságos eleganciával tálalva.

A licence márkák közül méltán lehetünk büszkék a kifinomult luxust jelképező Chopard manufaktúra termékeire és a klasszikus olasz életérzést képviselő Furla lélegzetellálítóan kreatív szemüvegkollekcióira, melyet kifejezetten a hölgyek számára készítenek. 

Fontosnak tartjuk, hogy a piacon rendszerint felbukkanó gyenge minőségű termékek helyett kizárólag magas technológiai színvonalon gyártott, kiváló anyag-összetételű, hagyományosan jó hírű optikai kereteket és napszemüvegeket forgalmazzunk.

Budapesti nagykereskedésünk bőséges választékot kínál a legnépszerűbb fazonokból, sláger színekből és előremutató újdonságokból egyaránt. Széles palettával állunk rendelkezésre minden korosztály számára, gyermek keretektől a legfrisebb trendeken át egészen a konzervatív formavilágú designer keretekig.



A legfontosabb forgalmazott termékeink: